Lees hier hoe:

Eenmalig of Per gebruik

Wordt eigenaar van jouw reserveringssysteem of betaal slechts een bescheiden bedrag per reservering. In beide gevallen is Book4me een  kosteneffectieve oplossing.

Kies je voor ‘Per gebruik’ dan gaan we je niet te verplichten om je voor een lange tijd aan ons te verbinden. We kunnen het ons niet voorstellen, maar ben je niet tevreden? Wanneer je besluiten om te stoppen met Book4me, kan dat zonder opzegtermijn. Book4me is goed. Je loopt geen risico

Of je nu Book4me aanschaft of kiest voor ‘Per gebruik’, door het lage bedrag per reservering blijven de totale reserveringskosten ruimschoots onder de kosten die handmatige verwerking met zich meebrengt

De reserveerknop staat op jouw website, maar is ook te plaatsen op jouw social media kanalen en met een QR-code op je drukwerk, balie, bar of tafel kunnen bezoekers de volgende reservering al boeken. Of wat gedacht van een terminal op een console naast de bar?

Zowel voor de gast op de website als via het bedieningspaneel achter de balie is het allemaal erg simpel. Op je tablet, laptop of telefoon bewerk jij met hele simpele tools al je boekingen.

Nadat de gast een reservering heeft geplaatst, ontvangt deze direct een bevestiging. De eenvoud van reserveren en de directe weergave in het dashboard laat geen twijfel. Alles klopt en gaat foutloos.

Het systeem maakt automatisch de beste keuze in de agenda. Door gebruik te maken van de ‘beste optie’, is er door efficiënte indeling een maximale bezetting mogelijk.

Handiger dan pen en papier! Book4me is intuïtief opgebouwd. Door gebruik van een touchscreen -functionaliteit voelt reserveren als een spelletje. Gewoon aanwijzen en de rest volgt als vanzelf. Check de demo en ervaar de eenvoud

De gast reserveert bij jou en wil dat ook. Dat geeft vertrouwen. Daarom krijgt deze een professionele en een gestroomlijnde moderne reserveringservaring in de uitstraling van jouw bedrijf met huiskleuren en bedrijfslogo. Dat geeft een herkenbaar en veilig gevoel bij het reserveren.

Het is jouw eigen reserveringssysteem. Daar hoor ook een eigen persoonlijke dashboard  bij, waarop reserveringen eenvoudig kunnen worden beheerd en gevolgd. Dat vermindert sterk de administratieve last.

Jouw gasten zien altijd de meest actuele beschikbaarheid. Het systeem wordt in realtime bijgewerkt, wat betekent dat niet alleen boekingen, maar ook annuleringen of aanpassingen  direct zichtbaar zijn. Online zijn vrije mogelijkheden direct weer beschikbaar voor nieuwe boekingen. Hiermee voorkom je onnodige lege plekken in je agenda.

Jij bent baas in eigen zaak. Daarom is het niet alleen mogelijk om online reserveringen te accepteren, maar jij kunt op ieder moment in je dashboard ook handmatig boekingen plaatsen of aanpassen. Dit kan ook gewoon  onderweg op je telefoon. Handig als je die ene klant tegenkomt bij de supermarkt of jezelf bedenkt dat je iets vergeten was.

Aan de klantenkant is ook dit direct verwerkt 24 uur per dag.

Wil je een halve of hele dag blokken vanwege een groot evenement of bij afwezigheid, dan is dat zo gefikst. Jij blijft altijd flexibel in je agenda

Flexibiliteit voorop: Wil je dat gasten pas bij binnenkomst een tafel  krijgen toegewezen? Dan kan dat. Wil je dat gasten zelf kiezen? Dat kan ook. Plaats, zoals gewenst, spelers in de buurt van toezicht of juist met extra privacy rustig ‘achterin’.

Het reserveringssysteem is veelzijdig inzetbaar en geschikt om verschillende diensten naast elkaar te reserveren: Verschillende tafels, ruimtes en/of extra’s. Al jouw reserveeropties zijn goed georganiseerd

Gasten kunnen reserveringen eenvoudig annuleren, dat is misschien niet fijn, maar het geeft een naadloze ervaring en bevordert de klanttevredenheid . Jij hebt een accuraat en actueel overzicht van de bezetting en door de direct beschikbaarheid in het reserveerpanel, levert het altijd weer mogelijkheden voor nieuwe en tevreden gasten.

Wanneer een gast annuleert, wordt de beschikbaarheid onmiddellijk online bijgewerkt, waardoor andere potentiële gasten snel en last minute nog kunnen boeken. Dat zorgt voor een sterke bezetting

Ervaringen? Zij gingen je voor: